Ellipse

Een geïntegreerde rekenmachine in afnamespeler Optimum Player

Een geïntegreerde rekenmachine in digitale toetssoftware

Stel je een toetsomgeving voor waarin de stress van vergeten of verouderde rekenmachines volledig tot het verleden behoort. Met een geïntegreerde rekenmachine in afnamespeler Optimum Player zorg je niet alleen voor gemak, maar bied je ook een gestroomlijnde toetservaring voor elke toetskandidaat.  

De uitdaging van externe rekenmachines

Beeld je in dat kandidaten klaar zitten voor een (financieel) examen waar complexe berekeningen vereist zijn. In plaats van te rommelen met persoonlijke rekenmachines, met verschillende functies en integriteitsrisico’s, maken ze simpelweg gebruik van de Optimum Player.

Voordelen van een geïntegreerde calculator

  • Voor de kandidaat: Het grootste voordeel is ongetwijfeld het gemak. Weg met de zorgen over een vergeten of defecte rekenmachine. Iedere deelnemer geniet van dezelfde toetsopties, ondersteund door een rekenmachine met precies de juiste functionaliteiten.
  • Voor toetsende organisaties: Het integreren van een rekenmachine zorgt voor een eerlijker en consistenter toetssysteem. Het elimineert de variabelen die gepaard gaan met externe apparaten en zorgt voor een gestroomlijnde ervaring, zowel voor de kandidaat als voor de organisatie. Bovendien vervalt de noodzaak om externe apparaten te controleren op frauduleuze toepassingen.

Optimum Player – Technische specificaties & integratie

Dankzij een intuïtieve interface en de vooruitstrevende technologie van het Optimum Assessment Platform, is de geïntegreerde rekenmachine steeds beschikbaar wanneer het telt. Kandidaten blijven zo gefocust op hun examen, wat leidt tot een soepel en efficiënt verloop.

Veiligheid, integriteit en softwarebeveiliging

Veiligheid is een topprioriteit bij Optimum Player. De geïntegreerde rekenmachine is enkel beschikbaar als het examen dat vereist. Bovendien is de Optimum Player ontworpen met ingebouwde beveiligingsmechanismen die elk potentieel misbruik proactief tegengaan.

Conclusie

De integratie van een rekenmachine in de Optimum Player is meer dan een eenvoudige tool voor berekeningen. Het verbetert het examenproces, biedt gemak aan de kandidaat en garandeert integriteit. Geïnteresseerd in de ultieme toetservaring? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Optimum Assessment is jouw partner in digitaal toetsen. Wij helpen je op weg met een compleet pakket aan services. Wij ondersteunen je bij het volledige toetsproces, of het nu gaat om de implementatie van de software, de optimalisatie van jouw toetsproces of de ontwikkeling van een itembank.

Jouw partner in digitaal toetsen

Optimum Assessment

Decor

Meer informatie over onze diensten?

Meer weten over wat Optimum Assessment voor jou kan betekenen?