Ellipse

De ultieme toetservaring voor ieder domein

Image

Jouw ideale toetssoftware

Bij Optimum Assessment begrijpen we dat iedere sector zijn eigen unieke uitdagingen en behoeften heeft als het gaat om (digitaal) toetsen.

Onze oplossing en ondersteunende diensten bieden iedere gebruiker een veilige en betrouwbare manier om digitale examens te ontwerpen, hosten, monitoren, beoordelen en analyseren. Of je nu bij de overheid werkt, deel uitmaakt van een exameninstelling of beroepsorganisatie, in het onderwijs zit of actief bent in het bedrijfsleven, Optimum Assessment heeft een oplossing die past bij jouw specifieke behoeften.

Overheid

Onderwijs

Exameninstellingen, Beroeps- en Brancheverenigingen

Bedrijfsleven

Over Optimum Assessment

Optimum Assessment gelooft in de kracht van digitale toetsing en certificering als motor voor persoonlijke en professionele groei. Wij streven ernaar om samen met onze klanten de ultieme toetservaring te creëren. Hierbij zien we onze opdrachtgevers als partners. Naast het bedenken van oplossingen, zorgen we ook voor implementatie en bieden we ondersteuning en begeleiding waar nodig. Onze concrete en praktische aanpak heeft al vele klanten, in uiteenlopende sectoren laten excelleren in het digitale landschap.

Het Optimum Assessment Platform is ons innovatieve digitale toetsplatform. Het is veilig, betrouwbaar en interactief, waardoor het eenvoudig is om toetsen te ontwerpen, hosten, monitoren en analyseren. We zijn trots op de krachtige samenwerking met onze partners en investeren actief in deze relaties.

Decor

Waarom kies je voor Optimum Assessment?

Icon

Soepele product implementatie

Toegewijd team met veel ervaring

Icon

Professionele procesbegeleiding

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt

Icon

Ontzorging waar gewenst

Oog voor de wens van de klant

Icon

Expert in digitaal toetsen

Meer dan 30 jaar ervaring

Nieuws

Optimum Assessment Platform in top 10 assessment oplossingen van Europa

Nieuws

Optimum Assessment en SVH zetten zich in voor het goede doel

Nieuws

Optimum Assessment benoemt Jantina Dorreman als nieuwe Directeur Internationalisatie

Decor

Wil je meer weten?