Ellipse

Consultancy

Image

(Toets)technische en functionele begeleiding

Een (digitaal) toetsproces vormgeven is geen eenvoudige opgave. Bij Optimum Assessment kun je rekenen op professionele (toets)technische en functionele begeleiding. Onze consultants denken graag met je mee! Samen met jou doen we er alles aan om te komen tot de ultieme toetservaring.

Breed scala aan specialisten

Optimum Assessment heeft een breed scala aan specialisten in huis, zowel ontwikkeltechnisch als op het gebied van toetsen. Ook de implementatie van nieuwe software wordt door onze consultants begeleid. Naast consultancy op technisch vlak en ten aanzien van procesoptimalisatie heeft Optimum Assessment uitgebreide toetstechnische kennis in huis.

Partner in digitaal toetsen

Niemand kent jouw toetsproces en alle bijkomende do’s en don’ts beter dan jijzelf. Onze consultants laten zich dan ook leiden door jouw wensen en ondersteunen en/of adviseren waar van toepassing. We combineren de kennis en jarenlange ervaring van onze consultants met de visie en wensen van jouw organisatie om te komen tot de optimale toetsoplossing.

Decor

Consultancy bij Optimum Assessment

Icon

Specialisten op het gebied van toetsen

Geen enkel vraagstuk op het gebied van (digitaal) toetsen is ons vreemd.

Icon

Implementatie van de software

Inclusief eventuele migratie vanuit een oud platform.

Icon

Het optimaliseren van de toetsprocessen

Efficiency zonder in te boeten op kwaliteit.

Icon

Klantbegeleiding in de breedste zin van het woord

Samen realiseren we de ultieme toetservaring.

Meer weten?

Optimum Assessment is jouw partner in digitaal toetsen. Wij helpen je op weg met een compleet pakket aan services. Wij ondersteunen je bij het volledige toetsproces, of het nu gaat om de implementatie van de software, de optimalisatie van jouw toetsproces of de ontwikkeling van een itembank.

Jouw partner in digitaal toetsen

Onze overige diensten

Decor

Meer informatie over onze diensten?

Wil je een keer sparren met een van onze consultants over het optimaliseren van jouw toetsproces of wil je meer weten over de mogelijkheden over ondersteuning door Optimum Assessment, neem direct contact met ons op!