Digitale toetssoftware voor exameninstellingen, beroeps- en brancheverenigingen

Beroepsgerichte toetsing en -certificering vraagt om een naadloze aansluiting op de praktijk. Optimum Assessment Platform ondersteunt de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande (praktijkgerichte) toetsen op een zeer efficiënte en bovenal gebruiksvriendelijke wijze. 

Decor

Toetsing voor exameninstellingen

Icon

Verschillende opdrachtgevers en labels vereisen een flexibele aanpak

Icon

Borging van inhoudelijke kwaliteit van de toetsing

Icon

Flexibiliteit in creatie en beheer van toetscontent

Icon

Certificering van deskundigen in een (beroeps)branche

Optimum Assessment Platform voor beroepsgerichte toetsing en certificering

Gemakkelijk overstappen

Door de laatste industriestandaarden in data-uitwisseling (zoals QTI) en de mogelijkheid om de workflow binnen de tool op het eigen proces aan te passen, is de overstap naar ons toetssysteem vrij eenvoudig. Gezien de mogelijkheden voor externe technische koppelingen, API’s en webservices is het ook eenvoudig te integreren in een bestaand ecosysteem.

Flexibiliteit en Single Sign-On (SSO)

Het platform is modulair opgebouwd en kan eenvoudig worden ingezet op basis van specifieke behoeften van elke klant. Daarnaast kan er met verschillende labels binnen hetzelfde platform gewerkt worden. Bovendien is er toegang tot alle modules via een gebruiksvriendlijke interface. Eindgebruikers hoeven niet te schakelen tussen verschillende tools waardoor ze zeer efficiënt kunnen werken.

Online proctoring

Met Optimum Proctoring kunnen kandidaten overal en altijd onder toezicht examen doen. Zonder in te boeten op kwaliteit van het toetsproces.

Partner in digitaal toetsen

Ons team van deskundigen staat altijd klaar om te helpen bij procesoptimalisatie en -vereenvoudiging. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van learning & development en delen wij deze kennis graag met onze partners voor een nog beter eindresultaat.

Kwaliteit

Inhoudsdeskundigen tijdig betrokken bij of op de hoogte gesteld van benodigde aanpassingen waar specifieke expertise voor nodig is. Op basis van metadata worden uiteenlopende toets-insights gepresenteerd die de kwaliteit van items en toetsen borgen.

Veiligheid

Privacy, veiligheid en integriteit zijn diep geworteld binnen Optimum Assessment en al haar producten en diensten. Zo zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en AVG compliant. Deze filosofie resulteert in betrouwbare en zorgvuldige dienstverlening voor onze partners die in een high-stake omgeving opereren.

Een selectie van onze opdrachtgevers

nederlandse-orde-van-advocaten-logo
insert logo
Febelfin
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Benieuwd waar we nog meer actief zijn?

Decor

Wil je meer weten?