Ellipse

Loyaliteitsprogramma

Waardering voor hechte samenwerking

Bij Optimum Assessment staat partnerschap centraal. Wij ontwikkelen onze producten en diensten in nauwe samenwerking met klanten. Om onze waardering voor hun loyaliteit en betrokkenheid te tonen, hebben we een uniek loyalteitsprogramma vormgegeven.

Interactie stimuleren

Ons loyaliteitsprogramma is ontworpen om samenwerking en partnerschap te belonen en te stimuleren. We geloven dat de feedback en interactie van en met onze klanten van onschatbare waarde is bij het ontwikkelen en verbeteren van onze digitale toetssoftware. We waarderen de continue steun van onze klanten en willen hen graag bedanken voor hun bijdrage aan ons gezamenlijke succes.

Beloning met een maatschappelijk oogmerk

Als onderdeel van ons loyaliteitsprogramma organiseren we tweejaarlijks een activiteit met een maatschappelijk verantwoord (MVO) karakter voor de winnaar. De MVO-activiteit vindt plaats in de stad of regio waar de betreffende klant is gevestigd. De invulling varieert van milieuprojecten, familie voor een dag tot zorg voor ouderen of mensen met een beperking. Door samen met de winnaar deze activiteit te ondernemen, willen we onze onderlinge samenwerking evenals de betrokkenheid bij de maatschappij versterken.

Loyaltyprogramma 2022

Foto: loyaltyprogramma 2022 met eX:plain

Winnaars en puntentelling

Optimum Assessment scoort haar klanten gedurende het jaar op uiteenlopende criteria, waaronder examenaantallen, gebruik van het Self-Service Portaal en deelnames aan user group meetings.

Jaartal Organisatie Activiteit
Najaar 2022 eX:plain Lees meer 
Voorjaar 2023 DUO Lees meer
Najaar 2023 SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)
duo loyaltyprogramma

Foto: loyaltyprogramma 2023 met DUO

Logo
Logo

Focus op ESG-waarden

Optimum Assessment streeft naar een positieve impact op haar omgeving door ESG-waarden (Environmental, Social, and Governance) te bevorderen binnen de organisatie en daarbuiten. Onze inzet voor ESG draagt bij aan een duurzamere, eerlijkere en verantwoordelijkere toekomst. Het loyaliteitsprogramma weerspiegelt onze betrokkenheid bij het creëren van waarde voor zowel onze klanten als de samenleving als geheel.

Decor

Waarom Optimum Assessment?

Icon

Jouw partner in digitaal toetsen

Excellente service & support

Icon

Zorgeloos examineren, altijd en overal

Innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige toetssoftware

Icon

Betrokken en bevlogen professionals

Toetsexperts & ontwikkelaars van topklasse

Icon

Vooruitstrevend

Altijd de oplossing die bij jou past

Decor

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie of diensten?