Digitale toetssoftware voor het onderwijs

Optimum Assessment biedt een veilig, robuust en flexibel toetssysteem dat zeer intuitief en laagdrempelig is in gebruik voor zowel studenten als docenten. Bovendien is het platform volledig schaalbaar. 

Decor

Toetsing in het onderwijs

Icon

Moeiteloos opschalen met behoud van kwaliteit, performance en veiligheid

Icon

Gemakkelijk integreren met tools in bestaande ecosystemen zoals LMS, CRM, en SIS

Icon

Toetsondersteuning bij diverse onderwijsvormen

Icon

Eenvoudig en laagdrempelig ontwikkelen van toetscontent, individueel of in samenwerking

Optimum Assessment Platform in het onderwijs

Gemakkelijk overstappen

Door de laatste industriestandaarden in data-uitwisseling (zoals QTI) en de mogelijkheid om de workflow binnen de tool op het eigen proces aan te passen, is de overstap naar ons toetssysteem vrij eenvoudig. Gezien de mogelijkheden voor externe technische koppelingen, API’s en webservices is het ook eenvoudig te integreren in een bestaand ecosysteem.

Gebruikersgemak

Optimum Assessment Platform is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Met een intuïtieve interface en handige functionaliteiten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om (digitale) toetsen te creëren, beheren, beoordelen en analyseren.

Flexibiliteit en Single Sign-On (SSO)

Het platform is modulair opgebouwd en kan eenvoudig worden ingezet op basis van specifieke behoeften van elke klant. Daarnaast kan er met verschillende labels binnen hetzelfde platform gewerkt worden. Bovendien is er toegang tot alle modules via een gebruiksvriendlijke interface. Eindgebruikers hoeven niet te schakelen tussen verschillende tools waardoor ze zeer efficiënt kunnen werken.

Gegarandeerd veilig & stabiel

Privacy, veiligheid en informatiebeheer zijn ingebed in alle producten en diensten van Optimum Assessment. Dit resulteert in een optimale dienstverlening voor al onze partners. Met name bij high-stake examens is een gegarandeerde veilige en stabiele toetsomgeving van groot belang.

Kwaliteit

Inhoudsdeskundigen tijdig betrokken bij of op de hoogte gesteld van benodigde aanpassingen waar specifieke expertise voor nodig is. Op basis van metadata worden uiteenlopende toets-insights gepresenteerd die de kwaliteit van items en toetsen borgen.

Een van onze opdrachtgevers

Logo
Logo

Overige gebruikers

Decor

Wil je meer weten?