Ellipse

Toetsfaciliteiten

Image

Vaste locaties

Optimum Assessment beschikt over een landelijk dekkend netwerk van toetslocaties, zodat kandidaten altijd binnen een uur reistijd een examen kunnen maken. Alle locaties zijn goed per ov bereikbaar en voorzien van snel en betrouwbaar internet. De zekerheid en veiligheid van gecontroleerde afname zijn voor jouw examen cruciaal. Daarom lopen er permanent getrainde toezichthouders rond. Bovendien zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en houden wij actief toezicht op alle toetslocaties.

ISO 27001

Let op. Per januari 2023 hebben er wijzigingen plaats gevonden in ons aanbod van toetslocaties. Je kunt terecht bij alle examenlocaties van COEL– en Eureka.

Flexibele toetslocaties

Ook kunnen we je faciliteren om op andere plekken een examen af te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Array

Op eigen locatie

Heeft je organisatie voldoende ruimte beschikbaar dan kan de afname van examens op jouw locatie gebeuren. Zo nodig zorgen wij voor computers, een netwerk en alle andere hardware.

Array

Thuis

Dankzij online proctoring is het mogelijk om op afstand te surveilleren. Kandidaten kunnen zodoende veilig thuis een toets afnemen, waarbij ze een eigen computer, telefoon of tablet gebruiken.

Meer weten?

Optimum Assessment is jouw partner in digitaal toetsen. Wij helpen je op weg met een compleet pakket aan services. Wij ondersteunen je bij het volledige toetsproces, of het nu gaat om de implementatie van de software, de optimalisatie van jouw toetsproces of de ontwikkeling van een itembank.

Jouw partner in digitaal toetsen

Onze overige diensten

Decor

Meer informatie over onze diensten?

Meer weten over wat Optimum Assessment op het vlak van toetslocaties- en faciliteiten voor jou kan betekenen?