Digitale toetssoftware voor het bedrijfsleven

Wij onderschrijven de kracht van continue groei en ontwikkeling van personeel. Optimum Assessment Platform biedt een zeer toegankelijke en eenvoudige manier om kennis en vaardigheden van medewerkers te erkennen en waarderen, altijd en overal. 

Decor

Toetsing binnen het bedrijfsleven

Icon

Meten van de kwaliteit en voortgang in leertrajecten

Icon

Aantrekkelijke en laagdrempelige toetsen

Icon

Toetsing als onderdeel van het Learning & Development proces

Icon

Toetsing van relevante kennis en vaardigheden

Optimum Assessment Platform in het bedrijfsleven

Groei en Ontwikkeling

Optimum Assessment Platform biedt verschillende manieren om groei van medewerkers in kaart te brengen en verder te ontwikkelen.

Gebruikersgemak

Optimum Assessment Platform is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Met een intuïtieve interface en handige functionaliteiten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om (digitale) toetsen te creëren, beheren, beoordelen en analyseren.

Veiligheid

Privacy, veiligheid en integriteit zijn diep geworteld binnen Optimum Assessment en al haar producten en diensten. Zo zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en AVG compliant. Deze filosofie resulteert in betrouwbare en zorgvuldige dienstverlening voor onze partners die in een high-stake omgeving opereren.

Flexibiliteit en Single Sign-on (SSO)

Het platform is modulair opgebouwd en kan eenvoudig worden ingezet op basis van specifieke behoeften van elke klant. Daarnaast kan er met verschillende labels binnen hetzelfde platform gewerkt worden. Bovendien is er toegang tot alle modules via een gebruiksvriendlijke interface. Eindgebruikers hoeven niet te schakelen tussen verschillende tools waardoor ze zeer efficiënt kunnen werken.

Partner in digitaal toetsen

Wij presenteren resultaten op een motiverende manier en bieden diepgaand inzicht in statistieken via ons portaal. Onze consultants kunnen de organisatie ondersteunen met hun toetsexpertise.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Logo
Logo

Overige gebruikers

Decor

Wil je meer weten?