Digitale toetssoftware voor de overheid

Landelijke examenstelsels met een groot maatschappelijk belang vragen om stabiele en bovenal veilige toetsing. Een toetsomgeving waarin de kwaliteit van de toetsing/certificering centraal staat. Creëer volledig gelijkwaardige toetsomstandigheden voor alle deelnemers met Optimum Assessment Platform. 

Decor

Toetsing binnen het overheidsdomein

Icon

Complexe wet- en regelgeving

Icon

Certificering met groot maatschappelijk belang

Icon

Complexiteit in processen

Icon

Diversiteit aan stakeholders

Optimum Assessment Platform voor high-stake examinering binnen de overheid

Gegarandeerd veilig en stabiel

Privacy, veiligheid en informatiebeheer zijn ingebed in alle producten en diensten van Optimum Assessment. Dit resulteert in een optimale dienstverlening voor al onze partners. Met name bij high-stake examens is een gegarandeerde veilige en stabiele toetsomgeving van groot belang.

Partner in digitaal toetsen

Wij werken intensief samen met onze klanten om (toets) processen effectiever en efficiënter in te richten. Samen weten we meer!

Gebruikersgemak

Optimum Assessment Platform is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Met een intuïtieve interface en handige functionaliteiten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om (digitale) toetsen te creëren, beheren, beoordelen en analyseren.

Internationale standaarden

Optimum Assessment Platform integreert naadloos binnen een bestaand ecosysteem door koppelmogelijkheden via webservices, of op basis van LTI (een internationale standaard binnen het EduTech domein)

Gelijke kansen

Iedereen heeft recht op een gelijkwaardige kans bij het maken van een toets. Vanuit dit perspectief ondersteunt ons platform diverse behoeften en omstandigheden. Daarnaast houden we rekening met het theoretisch kader van het toetsproces, om zo een evenwichtige en gelijkwaardige beoordeling te garanderen.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Benieuwd waar we nog meer actief zijn?

Decor

Wil je meer weten?