Ellipse

Over ons

Stimuleer groei

Wij geloven in de kracht van toetsen en certificeren als dé motor voor persoonlijke en professionele groei. Technologische, sociaal-maatschappelijke en economische ontwikkelingen beïnvloeden en veranderen de wereld om ons heen. Met innovatieve en digitale tools laten we mensen en organisaties excelleren door kennis en talenten inzichtelijk te maken en te waarderen.

Onze missie

In partnership met onze klanten creëren wij de ultieme toetservaring, altijd en overal.

Image

Partner in digitaal toetsen

We zien onze opdrachtgevers als partners met wie we projectmatig of structureel werken aan betere digitale toetsing. Optimum Assessment bedenkt niet alleen oplossingen, we zorgen ook voor implementatie en (toetsdeskundige) begeleiding en ondersteuning. We ontzorgen waar nodig. Onze concrete aanpak heeft al vele klanten uit laten blinken in het nieuwe digitale landschap. Samen maken we de overstap van papier naar digitaal of brengen we digitale toetsing een niveau hoger.

Optimum Assessment - Your Partner in Online Assessment

Logo van Optimum Assessment

Optimum Assessment Platform

Optimum Assessment Platform is ons innovatieve digitale toetsplatform. Dankzij de allernieuwste technologie is Optimum Assessment Platform niet alleen veilig en betrouwbaar, de software is ook volledig interactief. Met 9 geavanceerde modules kun je eenvoudig toetsen ontwerpen, hosten, monitoren en analyseren.

Historie

Optimum Assessment is een handelsmerk van Citrus Andriessen. Al sinds 1990 onderscheiden wij ons met excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Als grondlegger in digitaal toetsen lanceerde wij zo’n 30 jaar geleden de eerste SaaS oplossing op de Nederlandse toetsmarkt. Een robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke omgeving die inmiddels is uitgegroeid tot de modulaire en zeer innovatieve toetsoplossing Optimum Assessment Platform.

Decor

Waarom Optimum Assessment?

Icon

Partner in digitaal toetsen

Excellente service & support

Icon

Zorgeloos examineren

Innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige toetssoftware

Icon

Betrokken en bevlogen professionals

Toetsexperts & ontwikkelaars van topklasse

Icon

Vooruitstrevend

Altijd de oplossing die bij jou past