Ellipse

Over Optimum Assessment

Stimuleer groei

Wij geloven in de kracht van toetsen en certificeren als dé motor voor persoonlijke en professionele groei. Met innovatieve en digitale tools laten we mensen en organisaties excelleren door kennis en talenten inzichtelijk te maken en te waarderen.

Onze missie

Het in partnership met onze klanten creëren van de ultieme toetservaring, altijd en overal.

Image

Partner in digitaal toetsen

We zien onze opdrachtgevers als partners met wie we projectmatig of structureel werken aan de ultieme toetservaring. Optimum Assessment bedenkt niet alleen oplossingen, we zorgen ook voor implementatie en (toetsdeskundige) begeleiding en ondersteuning. We ontzorgen waar nodig. Onze concrete en praktische aanpak heeft al vele klanten uit laten blinken in het nieuwe digitale landschap. Samen brengen we digitale toetsing naar een hoger niveau.

Optimum Assessment - jouw partner in digitale toetsing

Logo van Optimum Assessment

Optimum Assessment Platform

Optimum Assessment Platform is hét innovatieve digitale toetsplatform van Optimum Assessment. Dankzij de allernieuwste technologie is Optimum Assessment Platform niet alleen veilig en betrouwbaar, de software is ook volledig interactief. Met 9 geavanceerde modules kun je eenvoudig toetsen ontwerpen, hosten, monitoren en analyseren.

Stevige partnerbase

Ons robuuste, betrouwbare en bovenal veilige toetssysteem ondersteunt formatieve, summatieve en praktijkgerichte toetsing. Dit maakt Optimum Assessment Platform breed inzetbaar. Al jarenlang ondersteunt onze toetssoftware dan ook grote (landelijke) examenstelsels enerzijds en kleinere beroepscertificeringen anderzijds. Daarnaast bedient Optimum Assessment klanten in uiteenlopende domeinen zoals de overheid, exameninstellingen, branches & beroepsverenigingen, privaat en bekostigd onderwijs. Wij zijn trots op onze partners en investeren actief in de relatie. Zie hier een overzicht van onze partners.

Historie

Al sinds 1990 onderscheidt Optimum Assessment (tot voor kort Citrus Andriessen) zich met excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Als grondlegger in digitaal toetsen lanceerde wij zo’n 30 jaar geleden de eerste SaaS oplossing op de Nederlandse toetsmarkt. Een robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke toetsomgeving met meer dan een miljoen gebruikers per jaar. Inmiddels ondersteunen wij het toetsdomein met het modulaire en zeer innovatieve Optimum Assessment Platform.

Citrus Andriessen

Optimum Assessment is een handelsnaam van Citrus Andriessen. Citrus Andriessen is al decennia lang een gevestigde naam in de Nederlandse toetsingswereld. De vraag naar ons product- en diensten aanbod groeit inmiddels ook buiten de landsgrenzen. Het realiseren van internationale groeiambities, vraagt om een herkenbare en eenduidige internationale naam. Citrus Andriessen gaat zodoende vanaf 2023 verder onder de naam Optimum Assessment.

Werken bij Optimum Assessment?

Waar het bij Optimum Assessment om draait, is het maken van een innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige toetsoplossing: Optimum Assessment Platform. We hebben een internationale blik, een innovatieve instelling en we gaan voor een persoonlijke klik met onze klant. Zo realiseren we de optimale toetservaring, altijd en overal.

Decor

Waarom Optimum Assessment?

Icon

Jouw partner in digitaal toetsen

Excellente service & support

Icon

Zorgeloos examineren, altijd en overal

Innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige toetssoftware

Icon

Betrokken en bevlogen professionals

Toetsexperts & ontwikkelaars van topklasse

Icon

Vooruitstrevend

Altijd de oplossing die bij jou past

Decor

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie of diensten?