Ellipse
Image
Wij zijn Optimum Assessment

Toetsfaciliteiten verzorgd tot in de puntjes

Voor het afnemen van toetsen, in welke vorm dan ook, zijn goede en betrouwbare faciliteiten van groot belang. Daarom beschikt Optimum Assessment over een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde toetslocaties. Maar soms gaat de voorkeur uit naar examinering op een eigen locatie, bij een bedrijf of gewoon thuis. Geen enkel probleem, Optimum Assessment regelt het!

In heel Nederland binnen een uur op een toetslocatie

Samen met onze partners hebben we een netwerk van goed bereikbare en betrouwbare toetslocaties, waar getrainde toezichthouders permanent aanwezig zijn.

Deze locaties staan onder periodiek toezicht en zijn stuk voor stuk ISO 27001 gecertificeerd.

Flexibiliteit staat voorop

Zijn er bestaande faciliteiten, dan maken we daar uiteraard graag gebruik van. Maar wanneer deze niet beschikbaar zijn, kan Optimum Assessment dit afhankelijk van de wens van de klant verzorgen of zetten we in een handomdraai één of meerdere complete locaties op.

Op eigen locatie

Heeft je organisatie voldoende ruimte beschikbaar dan kan de afname van examens op eigen  locatie gebeuren. Zo nodig zorgen wij voor computers, een netwerk en alle andere hardware.

Thuis

Dankzij online proctoring is het mogelijk om op afstand te surveilleren. Kandidaten kunnen zodoende veilig thuis of op de werkplek een toets afnemen, waarbij ze een eigen computer, telefoon of tablet gebruiken.

Decor

Toetsfaciliteiten verzorgd tot in de puntjes

Wil je meer weten over het op locatie toetsen via Optimum Assessment?