Ellipse

Optimum Assessment Platform in top 10 assessment oplossingen van Europa

Optimum Assessment Platform is opnieuw erkend door HR Tech Outlook als een van de top 10 assessment oplossingen in Europa. Dit prestigieuze vakblad heeft ons de titel ‘Top 10 HR Assessment Solutions Provider in Europe 2023’ toegekend, gebaseerd op onze visie, strategie en ons productportfolio. 

Persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleren.

Deze onderscheiding is niet nieuw voor ons; ook in 2020 hebben wij deze prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Destijds gaf onze algemeen directeur, Martin van den Berge, een diepgaand interview waarin hij het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling en de rol van digitaal toetsen in dit proces belichtte.

Innovatie in digitaal toetsen

De wereld van digitaal toetsen staat echter nooit stil. Met name technologische ontwikkelingen en integratie van bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie (AI) houden ons scherp. AI transformeert de manier waarop het complete toetsproces wordt vormgegeven. Wij volgen deze en andere ontwikkelingen op de voet, zeker gezien innovatie in het DNA van Optimum Assessment zit.

Een toekomst met AI

Martin van den Berge geeft samen met onze Product Manager Adnan Maakoul, inzicht in de rol van AI in de evolutie van digitale toetssoftware. Geïnteresseerd? Lees onze aanpak en toekomstplannen in het recente interview in HR Tech Outlook.

Optimum Assessment Platform in top 10 assessment oplossingen van Europa

Optimum Assessment is trots te melden dat Optimum Assessment Platform een top 10 positie heeft behaald in het overzicht van HR Tech Outlook. Het internationale vlakblad heeft op basis van onze visie, strategie en productportfolio een top-10 award toegekend.

Algemeen directeur Martin van den Berge spreekt zich in een uitgebreid interview uit over het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling en welke rol digitaal toetsen hierin speelt. Lees het interview van HR Outlook Tech.

Decor

Meer informatie over Optimum Assessment?