Onze klanten over Optimum

Optimum Sprint

Logo

Transport Offshore Services (TOS)

“Optimum Sprint biedt TOS Academy de mogelijkheid om voorafgaand aan of na afloop van trainingen medewerkers te toetsen op parate kennis over instructies, regels & (internationale) wetgeving.” Marlena Holdermans (Compliance Director, TOS)

Het logo van Wolkyshop.com

Wolkyshop.com

“Optimum Sprint stelt mij in staat om de parate kennis van onze medewerkers te toetsen. Dat wij hierin de controle hebben en sturing kunnen geven is een groot voordeel”, Tom van Geemen (Wolkyshop).

Optimum Assessment Platform

Logo

eX:plain

“In de wereld van toetsfaciliteiten weet Citrus Andriessen telkens vernieuwend te zijn. Optimum is daarvan een mooi voorbeeld. Door nauwe samenwerking met de klant ontstaat een softwareoplossing die perfect aansluit bij de wensen.” Anouk Mulder (eX:plain)

Logo

Associatie

“Door deel te nemen aan de interactieve bijeenkomsten ben je als klant direct betrokken. Je praat mee over de (on)mogelijkheden. Citrus Andriessen kan zo haar nieuwe toetsplatform Optimum optimaal laten aansluiten bij de klantwensen. Kijk uit naar de volgende bijeenkomst!” Riny van Nuland (Nederlandse Associatie voor Examinering)