Ellipse
Image
WIJ ZIJN OPTIMUM ASSESSMENT

Stimuleer groei met digitale toetsing

We leren ons leven lang. Om te erkennen en waarderen wat we leren is toetsen een goed instrument. Laten we dat vooral zo efficiënt en flexibel mogelijk doen. Wij zijn Optimum Assessment. Wij geloven dat (digitaal) toetsen essentieel is voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.    

Door het samengaan van Citrus Software en Andriessen werd Optimum Assessment (voorheen: Citrus Andriessen) in 2018 een van de grootste spelers in digitaal toetsen. Nu is de grootste zijn geen doel op zich, maar de optelsom van verschillende specialisaties heeft vele voordelen. Vooral voor onze klanten. Door kennis en ervaring over toetsen, software en faciliteiten te combineren kunnen wij elk toetsingsvraagstuk oplossen; van een eenmalige afname tot complexe trajecten.

"We spreken onderwijstaal en programmeertaal."

Optimum Assessment

Image

Samen een oplossing zoeken

Veel organisaties lopen tegen dezelfde vragen aan bij het (verder) digitaliseren van toetsprocessen. Daarvoor hebben we oplossingen die grotendeels gestandaardiseerd zijn. Ons eigen Optimum Assessment Platform biedt in veel gevallen uitkomst om veilig, stabiel en betrouwbaar te toetsen. Is je problematiek gelaagder, dan komen we in nauwe samenwerking tot een op maat gemaakte oplossing. Daarbij word je gekoppeld aan een team met de meest relevante specialisten. Optimum Assessment spreekt zowel onderwijs- als programmeertaal en kan je ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van iedere oplossing.

Van softwareontwikkeling tot afnamefaciliteiten

Het portfolio van Optimum Assessment beslaat projecten voor de overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. Elke toetslogistiek is anders. Soms ontwikkelen we een volledige online oplossing, maar we beschikken ook over een landelijk netwerk aan afnamelocaties waar kandidaten in groepsverband getoetst kunnen worden. Eenmalig of op regelmatige basis. Wat je ook zoekt, deze uitgangspunten staan bij ons altijd centraal:

  • Gebruiksgemak

Digitaal toetsen staat in dienst van de mens. Zowel afnemers, kandidaten als correctoren moeten er met onze producten op vooruit gaan.

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid

Jij bepaalt hoe, waar en wanneer er getoetst wordt. Wil je de keuze bij de kandidaat neerleggen? Dat kan. Onafhankelijk van het aantal examens zijn wij in staat de juiste oplossing te bieden.

  • Veiligheid

Onze software en fysieke toetsfaciliteiten voldoen aan al je eisen en wensen om veilig en betrouwbaar te toetsen. Bovendien zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

Image

Continu verbeteren

Of je nu overstapt van papier naar digitaal of je digitale toetsing verder wil verbeteren, Optimum Assessment staat voor je klaar. Inzichten en technologie rondom toetsen zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarom gaan we ervan uit dat er altijd wat te verbeteren valt. Wat kan er beter bij jouw organisatie?

Meer weten over een samenwerking met Optimum Assessment? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Of volg ons op LinkedIn en blijf altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom digitaal toetsen.

 

Decor

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 013 – 528 63 63.