Ellipse

Optimum Assessment en SVH zetten zich in voor het goede doel

Zoetermeer, 23 november 2023 – Medewerkers van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) en Optimum Assessment hebben hun krachten gebundeld om een verschil te maken in het leven van een bijzondere familie in Zoetermeer. Deze actie maakt onderdeel uit van het Optimum Assessment loyaliteitsprogramma, waarin we ons 2 keer per jaar samen met een van onze klanten inzetten voor activiteiten met een maatschappelijk verantwoord karakter. SVH is in de tweede helft van 2023 verkozen tot meest loyale klant van Optimum Assessment. Vandaar dat we gezamenlijk de schouders hebben gezet onder een sociale activiteit in hun ’home town’ Zoetermeer.  

Loyalty-event-Optimum-Assessment

 

Behangen en schilderen

Met het uitgangspunt ‘helpen waar de behoefte ligt’ hebben de teams van Optimum Assessment en SVH de handen uit de mouwen gestoken en een familie uit Zoetermeer geholpen bij het opnieuw behangen en schilderen van twee kamers in hun huis.

Enthousiast aan de slag

De dag begon met een hartelijk ontvangst door Gerda Griffioen van Stichting Present bij de flat van de familie. Na een warme kennismaking en een overzicht van de werkzaamheden werden de taken verdeeld, en gingen de vrijwilligers enthousiast aan de slag. Hanneke Westland, Reinier Mostert, Nancy Biere-Broeren (SVH) en Martijn van Herk en Rob Bergevoet (Optimum Assessment) maakten deze dag tot een groot succes.

“Wij vonden het echt fantastisch om te doen! Ik ben er nog stil van hoe makkelijk het eigenlijk is om iemand zo blij te maken en hoe gelukkig ik daar zelf ook van word. Dank!” – SVH

Duurzaamheid & maatschappelijk ondernemerschap

Bij Optimum Assessment zijn we bewust bezig met onderwerpen als duurzaamheid en maatschappelijk ondernemerschap. We willen deze waarden daar waar mogelijk geleidelijk in al onze dagelijkse werkzaamheden integreren. Met ons loyaliteitsprogramma zetten we hierin concrete stappen in de juiste richting.

Leren van de veerkracht

Rob Bergevoet, Operational Excellence Officer van Optimum Assessment, over dit initiatief: “Het was een voorrecht om deze familie te ondersteunen en samen te werken met onze partner SVH. Deze dag was niet alleen een kans om te helpen, maar ook om van elkaar te leren. We zijn nu al benieuwd naar de evenementen van volgend jaar, wanneer we met twee van onze partners een vergelijkbaar MVO-project aanpakken in hun regio. We kunnen niet wachten!”

Decor

Wil je meer weten over Optimum Assessment of over ons loyaliteitsprogramma?