Ellipse

Klantbezoek aan Expertisecentrum voor Toetsen en Examens (ETE) op Curaçao

Sinds 2020 werkt Optimum Assessment samen met het Expertisecentrum voor Toetsen en Examens (ETE) op Curaçao. Al bij de eerste digitale samenwerking waren zij zeer tevreden over onze toetssoftware en ervaarden de digitalisering als zeer waardevol. Als ambitieuze en vooruitstrevende organisatie wilde ETE daarom ook andere examenlijnen verder digitaliseren. Als partner in digitaal toetsen ondersteunen wij ETE hier uiteraard graag bij en zodoende vlogen in augustus 2021 een aantal van onze collega’s richting Curaçao.   

Van digitale samenwerking naar persoonlijke ontmoeting

Vanwege de afstand en de pandemie verliep de samenwerking tussen Optimum Assessment en ETE tot dusver enkel digitaal. Met de organisatie van het trainingsprogramma besloten beide organisaties om elkaar persoonlijk te treffen. Gezien het tijdsverschil en de persoonlijke aanpak had dit voor beide partijen de voorkeur en zodoende hebben beide partners hierin ook geïnvesteerd.

Optimum Assessment medewerkers Marilyn Ceelen, Martijn van Herk (beiden Applicatie Consultant) en Ralf Spiering (senior Business Consultant) zijn afgereisd naar Curaçao. Een week hard werken onder de tropische zon. Naast het trainingsprogramma waarin uitleg werd gegeven over het werken met de software, hielpen wij ETE met een nieuwe examenlijn volledig te digitaliseren.

Partnership

Na de ketentest op de laatste trainingsdag bleek het volledige proces – van inschrijving tot afname én correctie) succesvol gedigitaliseerd te zijn. Een geweldig resultaat wat zonder de tomeloze inzet van deze partner niet haalbaar was geweest.

Bedankt Esther Bomberg, Emy Coelho, Dendrick Martijn, Janine Dambruck en Thea van Dalen voor een fantastische ervaring! Ook worden Jakeema Hernandez en Fharagny Alves – Gosilio bedankt voor alle goede zorgen en faciliteiten.