Ellipse

Optimum Assessment benoemt Jantina Dorreman als nieuwe Directeur Internationalisatie.

Optimum Assessment zet een stap richting het versterken van zijn internationale positie. Met groot genoegen kondigen we aan dat Jantina Dorreman is benoemd tot onze nieuwe Directeur Internationalisatie. Deze strategische zet markeert een belangrijke mijlpaal in de internationale groeiambities  van onze organisatie. 

Jantina Dorreman

Foto: Jantina Dorreman, Directeur Internationalisatie bij Optimum Assessment

 

Groeimarkten en strategische samenwerking

Als partner in digitale toetsing erkent Optimum Assessment de wereldwijde vraag naar geavanceerde digitale toetssystemen en bijbehorende diensten. In haar nieuwe functie zal Jantina Dorreman, in nauwe samenwerking met CEO Martin van den Berge, onze internationalisatie verder vormgeven. Deze strategische samenwerking vormt een belangrijke stap om kennis en vaardigheden ook wereldwijd inzichtelijk te maken, te erkennen en te waarderen.

Internationale ambities

Jantina voegt met haar internationale perspectief en ervaring in marketing, sales en business development een waardevolle dimensie toe aan onze organisatie. Ons doel blijft hetzelfde: het creëren van de ultieme toetservaring, overal en altijd. “De mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van Optimum Assessment en onze diensten internationaal toegankelijk te maken, is een uitdaging die ik met beide handen aangrijp,” zegt Jantina Dorreman.

Groei en innovatie

Onze CEO, Martin van den Berge, kijkt met vertrouwen uit naar de nieuwe kansen die Jantina’s benoeming biedt: “Haar nieuwe rol is een teken van onze ambitie om te groeien en te innoveren. Met Jantina’s expertise breiden we onze horizon uit en vergroten we ons potentieel om nieuwe markten te bereiken. Samen zetten we ons in om Optimum Assessment als koploper in de internationale digitale toetsindustrie te positioneren.”