Ellipse

Optimum Assessment op LEARNTEC 2024

Ook dit jaar is Optimum Assessment vertegenwoordigt op LEARNTEC 2024 – Europa’s grootste evenement voor digitale educatie! Van 4 juni tot 6 juni 2024 brengen we ons innovatieve Optimum Assessment Platform opnieuw onder de aandacht tijdens dit internationale event. Kom langs bij onze stand in Hal 2, stand K38 en ontdek meer over de kracht en toekomst van (digitaal) toetsen.

Demonstratie Platform

Dit jaar zijn we voor de vierde keer aanwezig op Learntec met onze beursstand. We verwelkomen je graag voor demonstraties over het innovatieve Optimum Assessment Platform en vertellen je graag meer over hoe wij jouw digitaal toetsproces naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarnaast verzorgt een van onze collega’s een presentatie over digitaal toetsen. Een must-see voor iedereen op de beurs! Wil je ons graag spreken, maak dan alvast een afspraak via de button hieronder.

Image
Bezoek LEARNTEC 2024

Gratis tickets beschikbaar!

Ben je van plan op LEARNTEC 2024 te bezoeken maar heb je nog geen tickets? Laat dan jouw gegevens achter en we sturen je de kaarten toe. Als standhouder op het event hebben wij gratis kaarten tot onze beschikking. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt ze van ons via de email.

Je ontvangt 1 ticket van ons die je voor alle dagen kan gebruiken. De tickets zijn alleen geldig voor de beurs, niet voor de conferentie.

Over LEARNTEC

Als Europa’s grootste internationale evenement voor educatie heeft LEARNTEC heeft een zeer gevarieerd programma. Naast het beurs- en conventiegedeelte is er een uitgebreid aanbod aan nevenactiviteiten. Dit maakt het een toonaangevend internationaal event. De perfecte gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op het vlak van educatieve technologie en om inzichten uit te wisselen over toekomstige ontwikkelingen!

Image

Maak een afspraak

Ben je van plan onze stand te bezoeken en vind je het fijn om alvast een tijdstip vast te leggen om met onze experts te sparren? Laat dan je gegevens achter en we zorgen dat er een hapje en drankje voor je klaarstaat.

Decor

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op.