Ellipse

Optimum Assessment op LEARNTEC 2023

Ook dit jaar is Optimum Assessment vertegenwoordigt op LEARNTEC 2023 – Europa’s grootste evenement voor digitale educatie! Van 23 mei tot 25 mei 2023 brengen we ons innovatieve Optimum Assessment Platform opnieuw onder de aandacht tijdens dit internationale event. Kom langs bij onze stand in Hal 2, stand K38 en ontdek meer over de kracht en toekomst van (digitaal) toetsen. 

Deelname

In navolging van onze deelname in 2020 en 2022, zijn wij aanwezig met beursstand. Wij verwelkomen je graag voor demonstraties over het innovatieve Optimum Assessment Platform en vertellen je graag meer over hoe wij jouw digitaal toetsproces naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarnaast verzorgt een van onze Duitse collega’s een presentatie over digitaal toetsen. Een must-see voor iedereen op de beurs!

Image
Bezoek LEARNTEC 2023

Gratis tickets

Ben je van plan op LEARNTEC 2023 te bezoeken maar heb je nog geen tickets? Laat dan jouw gegevens achter en we sturen je de kaarten toe. Als standhouder op het event hebben wij namelijk kaarten tot onze beschikking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over LEARNTEC

Als Europa’s grootste internationale evenement voor educatie heeft LEARNTEC heeft een zeer gevarieerd programma. Naast het beurs- en conventiegedeelte is er een uitgebreid aanbod aan nevenactiviteiten. Dit maakt het een toonaangevend internationaal event. De perfecte gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op het vlak van educatieve technologie en om inzichten uit te wisselen over toekomstige ontwikkelingen!

Image

Boek een afspraak

Ben je van plan onze stand te bezoeken en vind je het fijn om alvast een tijdstip vast te leggen? Laat dan je gegevens achter en we zorgen dat de koffie of thee klaarstaat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Decor

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op