Ellipse

Ontdek Optimum Assessment op LEARNTEC 2023

Dit jaar vindt de LEARNTEC 2023 beurs plaats van 23 mei tot en met 25 mei 2023 in Karlsruhe, Duitsland. Het is Europa’s grootste evenement voor digitaal onderwijs en learning & development gericht op scholen en het bedrijfsleven. LEARNTEC beschikt over nationale en internationale exposanten die de nieuwste technologieën voor digitaal leren en assessments presenteren. Optimum Assessment is trots om opnieuw deel te nemen als exposant en onze digitale toetsoplossingen te presenteren.   

Over LEARNTEC 2023

LEARNTEC  2023 biedt een uitgebreid en divers programma met nationale en internationale exposanten die de laatste trends, oplossingen en technologieën op het gebied van digitaal leren en assessments tonen. Naast de beurs en het congres zijn er tal van nevenactiviteiten. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in educatieve technologie en inzichten delen over toekomstige trends? Dan is een bezoek aan LEARNTEC 2023 moeite waard.

Vraag jouw gratis kaarten aan!

Optimum Assessment op LEARNTEC 2023

Na onze deelname in 2022, zijn we blij om terug te keren met onze vernieuwde en verbeterde beursstand. We nodigen je graag uit voor demonstraties van ons geavanceerde Optimum Assessment Platform en laten zien hoe we jouw digitale toetsproces naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarnaast verzorgt een van onze Duitse collega’s een boeiende presentatie in samenwerking met een nieuwe partner in digitale toetsing. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in toetsen en certificeren!

Internationaal partner in digitaal toetsen

Optimum Assessment is jouw partner in digitaal toetsen. Samen creëren we de ultieme toetservaring, altijd en overal. Je kunt onze stand bezoeken in hal 2, standnummer K38.

Wil je meer weten? Blijf continu op de hoogte over ontwikkelingen rondom (digitaal) toetsen en Optimum Assessment en volg ons op LinkedIn.